amp; Jack Jassen Blauwe Heren Jones Voor a5wWqxz
Word via massagetherapie bewuster van de signalen van je lichaam en leer hoe je daar op kunt vertrouwen
Voor Paco Broeken Rabanne Dames Grijze A4qH8wpwx Afspraak makenVertel me meer

“You have to feel it, before you will heal it”

Zit je niet lekker in je vel? Heb je (meerdere) fysieke klachten? Voel je je emotioneel uit balans? Of heb je vage klachten, die je zou willen onderzoeken? Massagetherapie kan helpen bewust te worden van wat er speelt in jou. Door aandachtige aanraking kun je in ontspanning luisteren naar jezelf en jouw klacht de ruimte geven.

Parajumpers Jas Heren Parajumpers Jas Zomer

Massagetherapie maakt bewust van wat er is. 

Via holistische massagetherapie nodig ik je uit om op onderzoek te gaan naar patronen die stress en onrust veroorzaken.

Met langzame, gerichte aanraking help ik je voelen waar je spanning opslaat. Je verschuift je aandacht van het hoofd naar het lijf, waar je zult ontdekken wat je lichaam te vertellen heeft. Samen onderzoeken we vervolgens op een open en niet-oordelende wijze jouw onbewuste gewoonten en dieperliggende emoties.

Deze therapeutische massagevorm leert je niet alleen op de massagetafel, maar ook in het dagelijks leven bewust te worden van de signalen van jouw lichaam.

Even voorstellen!

Mijn naam is Lizanne. Ik ben moeder van Midas, vriendin van Tiko, massagetherapeut en Docent Babymassage & -Yoga in Amsterdam.

Na eindeloos met een hernia in de lage rug te kampen, kwam massagetherapie op mijn pad en ging ik deze studie doen. Ik kwam er achter dat mijn fysieke klachten ook te maken hadden met mijn emoties, mijn gedachte, hoe ik me voelde.

Deze zoektocht vind ik interessant en er valt altijd wel wat te onderzoeken. Ik vind het supermooi om mensen te masseren, en op deze manier iemand bewust te maken van wat er binnen in leeft.

Casual Modyva Casual Trouser Modyva Trouser Modyva SI8IqwrxO

Ervaring van mijn klanten

Geweldig. Dit was mijn derde massage bij Lizanne. De nadruk lag op de psoas spier. En ik kan iedereen deze massage aanbevelen! Het is zo’n mooie combinatie van ontspanning en therapeutisch inzicht. Ik kom gauw weer terug!

 

 

Elisabeth Lanz

Jas Zomer Heren Parajumpers Parajumpers Jas 4RqwUXP

Parajumpers Zomer Parajumpers Heren Jas Jas

Ik heb de massages van Lizanne als heel prettig ervaren. Lizanne neemt de tijd en luistert naar waar je behoefte aan hebt. Daar past ze haar massages dan ook op aan. Daarnaast straalt ze een super rustige en goede energie uit. Met een ontzettend fijn gevoel ga je weer naar huis. Niet alleen ontspannen, maar ook weer meer bewust van je eigen lichaam en gevoel!

Loranne Roozendaal

Laatste nieuws!

Over Cursus Babymassage, -Yoga en Voeding en waar ik werk.

Heren Parajumpers Parajumpers Jas Jas Zomer

Cursus Babymassage, -Yoga & Voeding

door | 11-03-2019 | Zwarte Columbia Zwarte Jassen Dames Voor Dames Voor Jassen Columbia 5p5Prwq

Wil je meer weten over de Babycursus met Babymassage, Baby-Yoga & Voeding? Lees hier alles over het complete aanbod, de locaties en data waar we de groepscursus aanbieden of over het volgen van een privé cursus bij jou thuis of met (een) andere bevriende moeder met baby.

Lees meer
Jas Zomer Heren Parajumpers Parajumpers Jas 4RqwUXP Jas Zomer Heren Parajumpers Parajumpers Jas 4RqwUXP
Roberto Botticelli Botticelli Roberto Botticelli Loafer Loafer Loafer Loafer Botticelli Roberto Loafer Roberto Botticelli Roberto wzwApqE

Masseren bij Bluebirds

door | 02-03-2019 | Massage in Amsterdam Centrum-Oost

Binnenkort opent Bluebirds in West! Hier ga je me twee dagen per week vinden als host én als Massagetherapeut. Ook blijf ik op de woensdagmiddag in Amsterdam Oost masseren. Hopelijk zie ik je binnenkort op één van de locaties!

Incotex Casual Trouser Incotex Incotex Trouser Trouser Casual Incotex Casual Casual qwRwt14H

Masseren in Portugal

door | 01-03-2019 | Massage in Amsterdam Centrum-Oost

Soms komen mooie dingen samen. Zo ging er afgelopen zomer een droom in vervulling, namelijk werken als massagetherapeut in Portugal. Bij Casa Conmigo, het kuuroord waar ik als jong mens in 2007 voor het eerst kwam en geinspireerd werd om massagetherapie te gaan...Casual Caloma Trouser Caloma Trouser Caloma Casual Caloma Trouser Caloma Trouser Caloma Casual Trouser Casual Casual frwFEq0wU

Lees meer
Parajumpers Zomer Jas Jas Heren Parajumpers Manier Om De Mode Shoppen Nl Nieuwe Te B6En6ax

Heb je een vraag?

Mail mij via onderstaand formulier gerust met jouw specifieke vraag of situatie. Ik neem de tijd om hier op te reageren en zo snel mogelijk bij je terug te komen.

Je kunt me altijd bellen met een vraag of voor een afspraak op 06 303 902 51

Kledingreparatie Mustan amp; amp; Mustan Kledingreparatie Stomerij Stomerij tIwBFXxq

Parajumpers Zomer Jas Parajumpers Jas Heren

Jas Heren Zomer Parajumpers Parajumpers Jas15 + 6 =

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in dit privacybeleid.

Exclusief Outerwear Outerwear Groothandelsprijs Exclusief OxfWPwSq
Zomer Parajumpers Jas Jas Parajumpers Heren Om Nieuwe De Shoppen Nl Manier Mode Te qa1UfZw